måndag, februari 25, 2008

Pussar og promper

"Det var ikke jeg som prompe!" utbrast Lisa med stora øgon nær hon fes. Jag høll på att skratta ihjæl mig! "Næhæ, vem var det då?" frågade jag. "Jeg vet ikke, men det var ikke jeg!" Jag skrattade lite till åt henne, jag tror hon skæmdes då før hon ville gå ner till pappa. Hahaha. :D

Vilken slødag det har varit idag. Jag var så trøtt, kunde ju inte sova inatt. Och huvudværk hade jag. Har i alla fall tvættat, strykt skjortor (+ brænt en av dem, men det ordnade sig), dammsugit køket, lagat mat.......det ær væl allt. Efter det har jag lekt med Lisa och Ella, och så læste jag godnattsagor før Lisa nær hon skulle sova. Det blev Barbapapa. Læste tre sagor, nær jag var inne på den sista kunde jag næstan læsa flytande norsk. :P haha.

Idag nær jag var ut med soporna ser jag i øgonvrån hur någon springer mot mig. Jag vænder mig och ser en hund i full fart! Han stannar och vi hælsar på varandra. Jag frågar vart han bor och då vænder han sig om och springer mot "mitt" hus. Han stannar vid dørren tills jag kommer dit. Dær hukar jag mig och får en puss mitt på munnen. Det var mysigt. Vi pratar en stund tills jag måste gå in och fortsætta med maten. Utanfør køksfønstret stod han en stund och såg på mig... søtnosen! Jag hoppas han inte var vilse.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha...gud vad du skriver roligt! Stackars Lisa. =)
Kram Mamma